PERSONLIG TRÆNING

OPNÅ DINE PERSONLIGE TRÆNINGSMÅL

Har du brug for hjælp til at nå dine personlige træningsmål? Så kan personlig træning være den helt rette løsning for dig, og i så fald kan vi hos Faxe Fysioterapi og Sportsklinik hjælpe dig.

​Vi kan hjælpe dig med at blive stærkere, hvad enten du ønsker at øge din muskelmasse, blive mere eksplosiv eller blot starte din træning.​

FÅ ET INDIVIDUELT TILRETTELAGT TRÆNINGSPROGRAM

Træning kan være mange ting. Det kan være, at du skal starte styrketræning for første gang. Det kan være, at du bare ønsker at blive stærkere, smidigere eller bare nyde at få følelsen af at have brugt din krop og føle energien vende tilbage.​

Du vil modtage individuel undervisning, hvor du vil få tilrettelagt et træningsprogram, der passer til dit niveau.

​Vi kan også hjælpe dig, hvis du for eksempel har behov for kostvejledning og lignende. Hvis du foretrækker holdtræning, er der også mulighed for det.

SAMTALE MED PERSONLIG TRÆNER OM DINE ØNSKER OG MÅL

Hos Andreas

Vi starter med en samtale med dig, hvor der vil blive taget udgangspunkt i dine ønsker om udvikling. Samtalen er fundamentet for dit videre træningsforløb hos os. Vi kommer blandt andet ind på dine mål, processen, og hvordan vi sammen sammensætter præcis den træningsplan, som du har brug for.

Pris (indledende samtale)​

375,- (VÆRDI KR. 1.499,-)

DET KAN VI TILBYDE DIG:

Vi har plads til både nybegyndere og erfarne inden for styrketræning
Til dig der ønsker skræddersyet træning til dine behov
Vil du træne med vægte, hjemme eller andet, så har vi løsningen
Individuel træning der bliver tilpasset dit niveau