HVEM ER VI PÅ KLINIKKEN?​

MØD DIN BEHANDLER​

ANDREAS BUUS

Aut. fysioterapeut, eksamineret idrætsfysioterapeut, RAB-godkendt Med. Ac. Akupunktør

Jeg er autoriseret fysioterapeut, eksamineret idrætsfysioterapeut og lægeeksamineret fysiurgisk massør, og har i mere end 10 år arbejdet inden for sundhedsområdet, lige fra virksomhedmassør, hjemmepleje og som fysioterapeut på klinik. Jeg brænder for at tilegne mig den nyeste viden inden for sundhed og velvære, således at jeg altid kan tilbyde den optimale behandling til den enkelte patient. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Faxe Fysioterapi og Sportsklinik.

Certifikater​
​Eksamineret Idrætsfysioterapeut
Kinesiotape: K1, K2, K3
Akupunktur, Grunduddannelse
Sclerose
Funktionel Skulder Specialist
Funktionel Knæ Ekspert

MARCUS KNUDSEN

Aut. Fysioterapeut

Som fysioterapeut har jeg en passion for at hjælpe mennesker med at genoprette og vedligeholde deres fysiske funktion. Jeg har stor interesse indenfor diagnostik og behandling af lidelser i bevægeapparatet. Både de akutte idrætsrelaterede skader, men også de almene hverdagsproblematikker.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til behandling, og jeg arbejder tæt sammen med mine patienter for at udvikle en tilpasset behandlingsplan, der tager hensyn til deres individuelle behov og mål.

Min tilgang til behandling er præget af at være lydhør, empatisk og tålmodig. Jeg tror på at opbygge en tillidsfuld relation med mine patienter for at skabe et sikkert og støttende behandlingsmiljø og at vejen til et succesfuldt fysioterapeutisk forløb består i at gøre mine patienter så selvstændige som muligt.

MIHAI URSTA

Aut. Fysioterapeut, RAB-godkendt Med. Ac. Akupunktør

Jeg er autoriseret fysioterapeut og akupunktør, med kandidatgrad i sportsfysiologi, og har i mere end 12 arbejdet inden for sundhedsområdet, lige fra håndbold – og volleybold træner, sundhedspersonale og nu som fysioterapeut. Jeg elsker at være fysioterapeut, da vi er blandt de første valgt af praktiserende læger, når en patient skal hjælpes videre i sundhedsvæsenet.

Min passion er det muskulo-skeletale system og de naturlige muligheder for at behandle skaden på det.

Jeg elsker at møde og hjælpe alle patienterne, der har brug for hjælp og guidance i klinikken. Men man skal være klar over, at det kræver permanent lyst til informering og videnskabelig indsats i fysioterapi. Dette er det jeg brænder for.

Sammen med dig som har brug for hjælp og med din bestemmelse, kan vi fjerne smerten og jeg kan altid tilbyde den optimale behandlingsteknik, for at styrke din krop og forbedre din tilstand.

Certifikater​
​Kandidatuddannelse i sport fysiologi
Fysioterapi
Akupunktur
GLA:D hofte og knæ

THEODOR KJELDAL

Fys. studerende

Beskrivelse er på vej.

METTE ØSTRUP OLSEN

Fys. studerende

Beskrivelse er på vej

JACOB JUUL MADSEN

Aut. Fysioterapeut

Jeg er autoriseret fysioterapeut, samt en stærk baggrund inden for sport. Jeg har ekspertise inden for fysioterapi kombineret med personlige sportserfaring, som giver mig en bredere forståelse i at forstå og behandle sportsrelaterede skader effektivt.

Jeg ønsker at mine patienter oplever betydelig fremgang under behandling. Her vil vi arbejde målrettet  og individuelt for at forbedre jeres styrke og generelle livskvalitet. Ved at kombinere evidensbaserede behandlingsmetoder med en forståelse for den enkeltes behov, hjælper jeg patienter med at komme tilbage til deres normale aktiviteter, ofte hurtigere end forventet.

Derudover har jeg arbejdet indenfor inden for militær og hjemmeplejen.